• Så fungerar det

  • Vi hjälper er till rätt offert


Att använda Affertas offert-tjänst är smart, snabbt och helt kostnadsfritt. Ert företag behöver bara fylla i formuläret och svara på några frågor om verksamhetens abonnemangsbehov, innan Afferta matchar ihop er förfrågan med passande återförsäljare. Inom 48 timmar får ni respons och offerter från upp till fyra utvalda återförsäljare. Efter att gått igenom alla förslag är det helt upp till er om ni vill gå vidare med någon av dessa, och i så fall vilket. 


  • Fyll i förfrågan

    Skapa en kostnadsfri förfrågan på bara några minuter genom att beskriva era abonnemangsbehov.

  • Ta emot förslag 

    Afferta matchar er med upp till fyra av våra anslutna återförsäljare som skickar skräddarsydda offerter.

  • Välj rätt offert

    Jämför förslag och välj offert från den återförsäljare som matchar era önskemål och behov bäst.

Skapa förfrågan

Välj vilka tjänster du är intresserad av

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

kontaktinformation

Please check atleast one checkbox

Vi på AFFERTA bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan!" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda AFFERTAs tjänst

Bra att veta

Välj först vilka tjänster ert företag vill ha offerter på och tryck sedan "Fortsätt". I nästa steg får ni beskriva era behov utförligare, för att Afferta ska kunna koppla ihop er med rätt återförsäljare.

I slutet av förfrågan fyller ni i företagets kontaktuppgifter och på vilket sätt ni önskar bli kontaktade av återförsäljarna.

Afferta går sedan igenom era behov och matchar er med utvalda återförsäljare i er region. Inom 48 timmar får ni upp till fyra offerter att jämföra.