• Vanliga frågor

  • Hur fungerar Affertas tjänst


Kostar det något att använda Afferta?

Nej, vår offert-tjänst är helt kostnadsfri för ert företag.


Vad är en återförsäljare?

En återförsäljare har som uppgift att sälja tjänster åt mobiloperatörer och andra leverantörer av kommunikationstjänster. Alla våra anslutna återförsäljare har lång erfarenhet av att förhandla fram de bästa avtalen för företagslösningar.


Måste vi välja någon av de offerter som vi får skickade till oss?

Nej, ni förbinder er inte att tacka ja till någon av de offerter som ni får skickade till er.


Hur hanteras mina kontaktuppgifter efter att jag gjort en förfrågan?

Era kontaktuppgifter förmedlas endast vidare i samband med att en matchad återförsäljare svarar på er förfrågan. Samtliga uppgifter syns endast i ett inloggat läge och hanteras aldrig per mail.


Hur många offerter kan vi få på vår förfrågan?

Ni blir kontaktade av upp till fyra stycken återförsäljare på det sätt ni önskat bli kontaktade på.


Hur snabbt kontaktar återförsäljarna oss efter vår förfrågan?

Afferta går alltid igenom er förfrågan innan ni matchas med anslutna återförsäljare. Ni blir sedan kontaktade av återförsäljarna inom 48 timmar från att ni skickat in förfrågan.


Får vi ett klart avtalsförslag efter att vi skickat in förfrågan?

Afferta förmedlar enbart en första offert och kontakt mellan ert företag och de matchade återförsäljarna. I vissa fall kan också återförsäljarna behöva mer information än vad som kan ges via en förfrågan, för att kunna ge er rätt offert.


Kan alla återförsäljare ansluta sig till Afferta?

Vi genomför alltid en kontroll av återförsäljare innan de ansluter sig till Afferta. Alla som lämnar en förfrågan på Afferta.se ska bli kontaktad av seriösa och professionella återförsäljare i sin region.

Skapa förfrågan

Välj vilka tjänster du är intresserad av

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

kontaktinformation

Please check atleast one checkbox

Vi på AFFERTA bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan!" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda AFFERTAs tjänst

Bra att veta

Välj först vilka tjänster ert företag vill ha offerter på och tryck sedan "Fortsätt". I nästa steg får ni beskriva era behov utförligare, för att Afferta ska kunna koppla ihop er med rätt återförsäljare.

I slutet av förfrågan fyller ni i företagets kontaktuppgifter och på vilket sätt ni önskar bli kontaktade av återförsäljarna.

Afferta går sedan igenom era behov och matchar er med utvalda återförsäljare i er region. Inom 48 timmar får ni upp till fyra offerter att jämföra.